Welkom in groep

In oktober gaan we weer van start met de plusklaslessen. Deze zullen wekelijks op de maandagmiddag plaatsvinden.

Dit jaar gaan we starten met Grieks. Hoe leuk is het om alvast een beetje Grieks te leren schrijven en te kunnen lezen! Zo komt het alfabet aan bod en en de Griekse cijfers. Een stukje cultuur mag ook niet ontbreken: natuurlijk gaan we ook de rijke Griekse Mythologie behandelen. Namen als Zeus, Poseidon, Hera en Afrodite zullen straks bekend in de oren klinken van de plusklaskinderen!

Het 2e vak gaan we vanaf februari 2018 starten. Meester Niels is hiervoor in Space Expo geweest en heeft een mooi project over de ruimte gemaakt!

Deze pagina zal door de plusklaskinderen regelmatig worden voorzien van mooie teksten en foto's! Kom dus snel weer terug!

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Groeten van meester Niels en de plusklas.

P.s. Wilt u weten wanneer uw kind in aanmerking komt om ook deel te nemen? Lees dan even het beleid door.